A FIGYELEM AJÁNDÉKA

LEGYEN OLYAN ÉLETED, AMIT SZERETNI TUDSZ!


Hiányzik egy társ? Magányos vagy? Szorongsz?
Tele vagy bűntudattal... vagy szégyennel?

​Nem találod az örömet az életben? 
Hiányzik valami, és talán maga sem tudod, mi az?
Sok év lelki munka van már mögötted, 
mégsem látod az eredményét az életeden?


Nem a te hibád,
ha már jó ideje valami hasonló cipőben bukdácsolsz.


VAN KIÚT MINDEBBŐL.


Ez az út mindenkinél más és más. Ahhoz, hogy kiderülhessen melyik a tiéd, 
fontos felismerned azokat a hatásokat, amelyeknek önkéntelenül és nem önszántadból próbálsz megfelelni.

A csend az, ami képes ebben segíteni. Az elme zakatolásának csendjében derülhet ki számodra, mi az ami valójában nem te vagy.

Innen indulhat el a változás.

Legyél az,
aki valóban lehetnél!


A lelki munka elengedhetetlen, ha gyökeres változást szeretnél az életedben. Nem lehet elkerülni a fájdalmakkal, sérülésekkel történő szembenézést. A megértés azonban nem minden. Csupán az első lépés. Ha sok év önmunka van mögötted, talán már magad is tudod, miért akarsz kifelé folyamatosan megfelelni... talán tudod a választ arra a kérdésre is, hol törött el a bizalmad az emberek vagy az élet felé. Vagy ellenkezőleg: miért engeded meg a külvilágnak, hogy figyelmen kívül hagyjon vagy bántson téged.


A válaszok önmagukban nem oldanak meg semmit.


Csak akkor segítenek, ha sikerül általuk nézőpontot váltanod ÉS elkezdeni végre élni azt az életet, amit szeretni tudsz. A gyökeres változás az életedben akkor indul el, ha az elméleti felismeréseket a mindennapokban, a tetteiden keresztül átforgatod.

 Nem vagy egyedül a helyzeteddel.

 

Nagyon fontos, hogy tudd, nem egyedül küzdesz a fentebbi problémákkal! 16 éve tartok egyéni konzultációkat olyan nagyszerű és egytől egyig szerethető embereknek, akik hozzád hasonlóan próbáltak túljutni nehézségeiken, akik tele voltak kétségekkel, és már majdnem feladták, hogy lehet gyökeres pozitív változás az életükben. Közös munkánk kapcsán sokat változott az életük és ma már sokkal kiegyensúlyozottabban, több örömmel élik azt az életet, amit valóban szeretni tudnak.

 

Az egyéni alkalmak keretében és a Hellinger Csend-Csoportbanteret kapsz ahhoz, hogy több elfogadással tekints önmagadra és az életedre,  hogy a régi, nehézségeket okozó mintáidból kikeveredve egy új fejezetet nyiss az életedben.

 

KÉTSÉGEK ÉS KÉRDÉSEK

 

Lehetséges, hogy már sok módszer kipróbálásán túl vagy.  

  • Értek és érnek olyan hatások, amelyeket magad választottál. És értek/érnek olyan hatások, amiket nem önként választottál - mégis hatnak rád. Az egyéni alkalmak alatt egy olyan közegbe kerülsz, ahol fokozatosan önmagad lehetsz, ahol a csend, a hangok és a figyelem által megkülönböztetést nyerhet benned, mi az, ami te vagy és mi az ami nem.
  • Nincs nálam a bölcsek köve. Ha úgy látom, másfajta támogatásra van szükséged, mint amit  nyújtani tudok, javaslatot teszek és egy számodra megfelelő, kiváló szakemberhez irányítalak.

 

NINCS REMÉNYTELEN ÁLLAPOT ÉS NINCS REMÉNYTELEN HELYZET.

A döntés a tiéd.