A HANGREZGÉSEK AJÁNDÉKA

 KERÜLJ ÖSSZHANGBA ÖNMAGADDAL ÉS A KÜLVILÁGGAL!

Ideje túllépned az elme síkján,
végre csendet és rendet teremtened.

A hangrezgések és ritmusok pótolhatatlan segítséget nyújtanak mindehhez.
Sőt, még sokkal többet:

AZ ELME CSENDJE A KREATIVITÁS BÖLCSŐJE

 

Ha hajlamos vagy a folyamatos agyalásra...
Ha pörögsz, amikor pihenni kellene
​és szétesel, amikor a pörgés ideje lenne...

 

Ha ötször meggondolod és még azután sem cselekszel...
Ha már valóban sok minden meg van dolgozva benned testi-lelki értelemben és már csak annyi hiányzik, hogy életre keltsd az Életedet...

Ébredj rá az életedre
és légy jelen a pillanatban!


Az életed ITT és MOST történik. Nem a múltbéli problémáid vagy jövődhez fűződő vágyaid és aggodalmaid körül. Az életed ebben a pillanatban történik. Te hol vagy éppen?


Amíg a múltadban, a jövődben, a félelmeidben vagy az álmodozásodban kóricálsz, addig gyakran úgy érezheted, mintha a külvilág rángatna. Elég vacak érzés. Ébredj fel a félelmek, az aggodalmak és az álmodozás világából!


A hangok és a ritmusok képesek felébreszteni és belevinni a jelen pillanatba.
​A hangok ráébresztenek önmagadra, ráébresztenek az  életedre.

Lépj túl a beléd nevelt korlátokon!


Gyermekkorunktólkezdve arra lettünk nevelve, hogy szinte kizárólag az elménk segítségével kommunikáljunk, oldjunk meg feladatokat. Éppen ezért felnőttként nagyon sokaknak jelent problémát a csend megteremtése. Ez sajnos a kreativitás rovására megy. Gondolkodni lehet a múlton és a jövőn, de alkotó módon megélni önmagunkat, csak a jelen pillanatban lehet.  A Gongmeditáció téged is hozzá segít a belső csended megtalálásához. A Dobkör pedig korlátlan terepet biztosít önmagad kifejezésére, a pillanat kreatív megélésére.


Tudtad, hogy elmélyült figyelemmel lenni akkor tudsz igazán, ha az elméd csendben van? Tudtad, hogy a kreativitás (alkotó teremtés) ebben az elmecsendben képes leginkább megszületni? Abban a csendben, amikor nem zajlik monológ vagy párbeszéd a fejedben.


A Dobkör és a Gongmeditáció hatására 
egyre nagyobb biztonsággal önmagad lehetsz.

A hangrezgések legnagyobb ajándéka:
önazonosság, egészség és felszabadult kapcsolat a külvilággal.

IGEN, DE....

 

Eddig is hallgattál zenét, mégsem változott semmi.


Az érzelmi állapotodra – ha visszaemlékszel – ugye mégis hatott. ;-D
Nem zenehallgatásra hívlak, hanem egy hangtérbe. A Gongmeditáció esetében ebben a térben lebegni fogsz és sokszor teljesen kikapcsolsz majd. A rendszeres hangfürdőzés hatására egyre befogadóbbá válsz, növekszik majd a bizonságérzeted, az életbe vetett bizalmad.


A Dobkörön pedig  egy jellegében más fajta hangtér vár. Ritmusok között leszünk, a hangoknak nem csupán passzív hallgatója leszel, hanem aktív részese. Azok, aki rendszeresen járnak dobkörbe, egyre magabiztosabban, egyre felszabadultabban vannak jelen. Pontosan benne a pillanatban. Egy idő után ezt az élményt már Dobkörön kívül is képesek megélni. :-)