A MOZDULAT AJÁNDÉKA

SZERESD MEG ÖNMAGAD A TESTED VÁLTOZÁSAINAK ELFOGADÁSÁN KERESZTÜL!

Eddig inkább muszájból tornáztál, mint örömből? Vagy sehogy?
Esetleg pont ellenkezőleg, rendszeresen túlhajtod magad?

 

Próbálj ki valami mást!


A Mozdulatműhely egy kifejezetten női energiákkal dolgozó mozgásforma, ahol nem csak a testedet, a tartásodat, a gerincedet mozgathatod át, hanem megerősítheted nőiséged kisugárzását, építheted testtudatosságodat és szeretetteli kapcsolatod önmagaddal.

Ha szégyent érzel a testeddel kapcsolatban...
Ha hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni tested jelzéseit...

 

...vagy éppen ellenkezőleg, túlzott diétával, kínzó edzésekkel sanyargatod magad, mert a tökéletességet hajszolod...

 

Akkor itt az ideje, hogy végett vess önmagad nem-szeretésének. Nem a te hibád, hogy nem sikerült. Próbálj ki valami gyökeresen újat!

Légy jóban önmagaddal! Légy jó a testedhez!

 

PONT ÚGY JÓ, AHOGY VAN!Az ember több, mint pusztán fizikai test, de mindannyian tudjuk, hogy a testünk nagyon is fontos szerepet tölt be az életünkben: Hatással van az egészségünkre, énképünkre, az önbecsülésünkre és a külvilág a fizikai valónk alapján is formál véleményt rólunk.

 

Az, hogy nem tudod szeretni a tested számtalan formában megnyilvánulhat. Az is a tested nem-szeretése, ha nem figyelsz a tested jelzéseire, ha nem adod meg számára a megfelelő tápanyagokat és vitaminokat, ha teljes egészében mozgásszegény életet élsz vagy ha örökké egy fitness modell elérhetetlen testképét kergeted. Nem szereted a tested, ha nem tudod elfogadni a korral járó testi változásokat, vagy bármilyen más természetes testi és lelki folyamatot.

 


Nem vagy egyedül!

 

Nagyon fontos, hogy tudd, nem vagy egyedül ezzel a problémával! Sokakkal találkoztam már, akik hasonló problémákkal küzdöttek. Ma már sokkal boldogabban, testükkel és önmagukkal szeretettelibb kapcsolatban, egy új életmóddal távoztak tőlem.

 

A Csikung és a Mozdulatműhely képes segíteni abban, hogy szeretetteli kapcsolatod önmagaddal helyre álljon.  Két egymást kiegészítő, de egymástól függetlenül is gyakorolható mozgásforma gyakorlása mentes a szélsőségektől és bármely korosztályba is tartozol, számodra megfelelő mozgásformát jelent - ha valóban szeretnéd a változást. A Csikung és a Mozdulatműhely, sokkal több mint mozgásóra.

DE+HA ;-)

 

  • Ha úgy érzed, nincs időd eljárni a gyakorolásokra...
    Biztos ez? Gondold át mennyi ideig lesz még szükséged a testedre. Milyen kapcsolatban vagy vele most és hogyan szeretnél lenni a bőrődben rövidebb és hosszabb távon?
  • Ha felmerül benned a kérdés, hogy talán ez sem segít.
    Jogos. A módszer önmagában nem old meg semmit. Te is kelleni fogsz hozzá. De örömteli munka lesz! :-) A Mozdulat ajándéka csak egyetlen esetben nem érhető el: ha nem vágsz bele.
  • Ha a pénzügyeid miatt aggódsz...
    A csikung bevezető alkalom 2 órás foglalkozása ingyenes. Az első Mozdulatműhely óra is az.:-)