EGYÉNI ÁLLÍTÁSOK

A Hellinger-csoport mellett van lehetőséged egyéni állításokat is kérni. Az egyéni állítás a csoportoshoz hasonlóan egy beszélgetéssel kezdődik, ahol elmondod a problémád és azt, hogy mit szeretnél megoldani. Ennek pontosításában ha szükséges, további kérdésekkel segítek. A beszélgetés során arra törekszünk, hogy feltárjuk azokat a családi és egyéb vonatkozásokat, amelyek fontosak lehetnek számodra az adott témában.

 

Az állításban csoport híján tárgyakkal – kristálykövekkel vagy kis figurákkal – képezzük le a problémához kapcsolódó helyzetet. A csoportos munkában az állításkor megjelenő jellegzetes Tér mozgásra készteti az állításba beválasztott képviselőket, akikben különféle érzések jelenhetnek meg. Mivel a tárgyak nem mozognak, így az egyéni állítás keretében a bennünk megjelenő érzésekről beszélgetve alakul az állítás.  Ebből adódóan az állítás időtartama is általában hosszabb, mint a csoportban történő Hellinger-állítás.

 

A Tér azonban az egyéni állítások esetében is megjelenik és pontosan működik (habár a közösség-élmény elmarad). A hatására érzések, felismerések jelennek meg benned, mint az állítást kérőben és bennem is, mint a kísérődben ebben a folyamatban. Kettőnk közös megfigyelései, felmerülő érzései, felszínre törő felismerései segítenek kibogozni a szálakat és megtalálni a megoldást a Bert Hellinger által felismert Szeretet rendjével összhangban.

 

Az egyéni állításra lehetőség van:

 

…ha problémádat nem szeretnéd a csoportban vállalni

…ha a hétvégi több órás csoportfoglalkozás valami miatt nem megoldható számodra

…ha csak a saját problémáddal szeretnél foglalkozni

 


RÉSZVÉTELI DÍJ:
 

Egyéni családfelállítás díja: 14 000 Ft

Időtartam: változó, 1,5 órát érdemes rászánni az alkalomra