EGYÉNI / PÁROS GONGFÜRDŐ

A személyre szabottan alakuló hangtér nem csak feltöltődést és oldódást jelent a résztvevők számára, hanem a kapcsolat kiegyenlítődését is, amit képesek elindítani a hangrezgések. A hangok segítenek a jót még jobbá tenni, illetve az esetleges nehézségeket feloldani.


A Gongfürdő nem csak párkapcsolatok esetében adhat különleges élményt, hanem szülő-gyermek, testvéri vagy baráti kapcsolatok esetében is. Egyéni Gongfürdő esetében az önmagaddal való kapcsolatot,  valamint az életbe vetett bizalmat (ősbizalmat) építi a rezgéstér.


A Gongfürdő időtartama 70 perc.

  •  Ha szeretnéd egyedül vagy pároddal, esetleg valamelyik barátoddal megtapasztalni a gong hangrezgéseinek erőteljes és jótékony hatását...
  • Ha személyedre szabottan erősítenéd öngyógyító folyamataidat...
  • Ha pihenni, töltődni szeretnél, kényelmes babzsákfotelből élvezheted az átalakulást hozó hangtér harmonikus rezgéseit.
  • Ha a hangok tükrében is mélyítenéd önismertedet...
  • Bármely más okból, ha úgy érzed, segíthetnek a hangok...

 

...akkor érdemes eljönnöd a letisztult hangzásvilágú

​ Egyéni vagy Páros  Gongfürdőre.
 

MI TÖRTÉNIK PONTOSAN EGY GONGFÜRDŐN?

Megérkezel, illetve megérkeztek. Megkérlek, hogy bújjatok ki a cipőtökből, majd besétálva a szobába egy finom teával fogadlak téged/benneteket. A teázás alatt elindul a ráhangolódás a gongfürdőre. Kicsit mesélek a hangeszközökről, megmutatom azokat, majd babzsákfotelben kényelemesen elhelyezkedsz/elhelyezkedtek.

Innentől kezdve nincs más feladat számodra/számotokra, mint a pihenés. A gongfürdő tekinthető egy teljesen személyre/párra szabott privát koncertélménynek keleti hangzásvilággal. Valójában a hangtálak, a gong és egyéb hangeszközök segítségével egy hangteret építek fel, amelyben közelebb kerülsz önmagadhoz, ha párosan érkeztek,  egymáshoz. A gongfürdő alatt fokozatosan oldódásnak indul a felgyűlt feszültség és stressz.

A gongfürdő alatt a legtöbb esetben elcsitulnak a gondolatok és beáll a csend.  Az agyhullámok ezen a ponton elérik az alfa állapotot, amely a mély ellazulás állapota. A testben megjelenik egy kellemes lebegő, relaxált testérzés. Az, hogy ki mit él meg ebben az állapotban, egyénenként változó. Előfordul, hogy benső képek, színek vagy utazás élmény jelenik meg, kellemes érzések jöhetnek fel, de olyan is van, hogy a hangok pár perc alváshoz vezetnek, ha valaki nagyon kimerülten érkezik.  Ez mindenkinél más és más.

A gongfürdőből hangokkal vezetlek vissza (benneteket) az éber tudatállapotba. Kis csend és "ébredezés" után újabb teázás következik, amíg teljesen éberré nem válsz/váltok. Közben - ha van rá igény, - át lehet beszélgetni az élményeket, de természetesen mindez nem kötelező.

EXTRA LEHETŐSÉG:  45 perc Gongfürdő + 60 perc segítő beszélgetés

Azok számára, akik kifejezetten a kapcsolatukban felmerülő helyzetek oldódását szeretnék elérni, van lehetőség a Gongfürdőt egy egymás mélyebb megértését segítő beszélgetéssel zárni, amelyhez ha szükséges, segítségül hívom a Tarot kártyák szimbólumait is.
Érdemes minderre időt szánni.  

 

FIGYELEM! A Gongfürdő nem javasolt

  • szívritmus szabályozóval élőknek,
  • epilepsziára hajlamosok számára,
  • valamint a terhesség első harmadában,
    de a 3. hónap után már kifejezetten ajánlott a Gongfürdő! :-)
 HA A HANGOKKAL KAPCSOLATOS SZELLEMISÉG IS ÉRDEKEL, ÉRDEMES ELOVASNI AZ ALÁBBI BEJEGYZÉSEKET:
 ÜNNEPEKRE

 AJÁNDÉKOZZ EGYÉNI VAGY PÁROS HANGÉLMÉNYT!


A 70 perces Gongfürdő igazi kényeztetés. Kényelmes babzsákfotelekben elhelyezkedve lazÍthat szeretted a gong hangjai és a tibeti hangtálak bűvöletében egy finom tea mellett. Bő 1 óra lebegő töltödés a hangtérben.

 

Az ajándékutalvány díja: 1 főre 10 000 Ft,
2 főre 14 000 Ft

 Az egyéni/páros gongfürdő helyszíne:
(II. kerület, Battai út)