BEMUTATKOZÁS

Góra Edina vagyok. 17 évvel ezelőtt fordultak hozzám tanácsért először és kérték a segítségemet.
​17 év alatt nem csak én változtam sokat, hanem a világ is, amiben élünk:


Egyre nagyobb lett körülöttünk – és bennünk is – a zaj, az információdömping, egyre több a felénk irányuló elvárás. Több a feladat és a szerep, aminek meg kell felelni. Legalábbis ezt sugallja a legtöbb impulzus, ami felénk áramlik. Mindez pedig folyamatos gyorsításra késztet. Háztartásainkban már szinte minden gépesített, mégsincs elég időnk soha semmire. 


Jó darabig magam is gyorsítottam, pörögtem, teljesítettem, kihívásokat kerestem, találtam, megfeleltem, nem feleletem meg, győztem és veszítettem. Akkor még magam sem láttam, hogy mennyire sokat. Végül elvesztettem az önbecsülésemet, az értékeimbe vetett hitet, az életbe, az emberi kapcsolatokba vetett bizalmat. Elvesztettem Önmagamat. Innen indultak az az útkeresés évei, a várakozás évei, majd a keresés feladása. Lassítani kezdtem, amíg megjelent bennem a csend. A csendet követte az életöröm, az életörömet pedig az egyre nagyobb nyitottság és az, ami most van: Egy tökéletlenül is boldog élet.


Ebben a tökéletlen életben nincs szükséges betölteni minden hiányt ahhoz, hogy a boldogság állapotát éljem. Nem szükséges tudatos teremtéssel, imával, könyörgéssel, szertartással, rituáléval, jó magaviselettel, segítő szolgálattal kiforszírozni vagy kiérdemelni bármit az élettől, a jóistentől, vagy valami nálunk nagyobbtól. 


Ott van minden a boldogsághoz, mert én magam vagyok az​.


Nem kell, hogy segítsek bárkinek. Nem kell, hogy szolgáljak bármit.
Nem kell, hogy bárkivé váljak, mert már Az vagyok.
​Ahogy Te is Az vagy.  Ez minden, amit továbbadhatok. :-)


Ha szeretnéd boldogabbnak és teljesebbnek megélni önmagad annál, ahogy most vagy, érdemes megragadnod azokat a lehetőségeket, amelyek szabad utat nyitnak a fejlődésre. Én a hang, a csend, a csikung (mozgás-légzés-meditáció) és a tudattalanod megismerése által tudlak kísérni. Ha úgy érzed, vedd fel bátran velem a kapcsolatot! 

ESZKÖZTÁRAM
a csend és annak változatos arcai:

A FIGYELEM CSENDJE
Egyéni konzultáció

A MOZDULAT CSENDJE
Csikung

CSEND A HANGOK KÖZÖTT
Gong és Hangtálak világa