TAROT
Egyéni Tarot Konzultáció

A Tarot Konzultáció semmiképpen sem jövendőmondás. A konzultáció alapja egy beszélgetés, amelynek vezérfonalát  aktuális problémáid és a pillanatnyi élethelyzeted adják - a kihúzott Tarot kártyák tükrében.


A Tarot szimbólumrendszere hozzásegít saját válaszaid megtalálásához, külvilágban megjelenő élethelyzeted pontosabb áttekintéséhez, valamint önmagad szerepének mélyebb megértéséhez.


A Tarot rendszere a XV. sz. óta kínál útmutatást komplex rendszerbe foglalt világ- és emberképe alapján.Már egyetlen alkalom után is  tisztábban láthatod az életedben megnyilvánuló valóságot és a problémáid mögött meghúzódó folyamatokat. A Tarot lapok abban is segítenek, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb kiutat nehézségeidből.


A Tarot Konzultációra érdemes eljönnöd:


•  ha krízisben vagy,

•  ha úgy érzed, nem vagy képes egy helyzetet tisztán látni,

•  ha személyiséged mélyebben rejlő mozgatórugóit keresed.


A Tarot élni segít a mindennapokban. Rendszeres konzultációk pedig hozzásegítenek önmagad és a világ mélyebb megértéséhez.

 ÜNNEPEKRE

 AJÁNDÉKOZZ ÖNISMERETET, ÉLET-SZAKASZ ÉS HELYZETÁTTEKINTÉST BARÁTODNAK, SZERETTEDNEK!


A Tarot Konzultáció egy 90 perces beszélgetés, amelyben felsimerhetővé válnak a tudattalan motivációk és életminták, amely szerint működünk. A konzultáció végére a helyzet-áttekintésen túl irányt is kaphat a beszélgetésen részt vevő szeretted.
 

Az ajándékutalvány díja: 8000 Ft

Rövid személyes visszatekintés...

16 éve kezdtem el foglalkozni a Tarot rendszerével és azóta használom saját élethelyzetem, emberi kapcsolataim, útkereséseim áttekintéséhez és megértéséhez. 16 éve pont a Tarot volt az, ami a hozzám forduló emberek támogatásához vezetett. Azóta a mód, ahogyan a kártyákkal dolgozom, rengeteget változott, pontosan úgy, ahogyan én magam is. A Tarot Konzultációkban integrálódott mindaz a tudás és tapasztalat, amelyet a hangokkal végzett munka és a hellingeri rendszerszemlélet hozott számomra.

A konzultációt tartja: Góra Edina

A konzultáció időtartama: 90 perc 

A konzultáció díja: 8000 Ft/alkalom