TIBETI HANGTÁLKEZELÉS

 

A harmonikus rezgések hatására az elme megpihen, a test felerősíti öngyógyító folyamatait. A feszült testi lelki állapotok oldódnak, s helyükbe testérzet kerül. 

 

A tibeti hangtálkezelés nyújthat töltődést, stresszoldást és realaxációt, lehetőséget a befelé figyelésre, de gyógyuláshoz vezető út is lehet egyben. Mindez attól függően történik, hogy testednek és lelkednek mire van éppen szüksége.

Az ősi tibeti tálak  mintájára készített professzionális (Peter Hess®) hangtálak megnyugtató hangrezgései, valamint kezelőként az elfogadó és szándékmentes jelenlétem együtt hoz létre egy hangteret. Ebben a hangtérben klienseimmel együtt jutunk egy megváltozott tudatállapotba. (Ez az állapot az EEG segítségével mérhető alfa és théta állapotoknak feleltethetők meg.) A megváltozott tudatállapotokban jóval több történik, mint egy kellemes relaxáció.  


Kezelőként a hangtérben spontán érzékelem kliensem testi-lelki folyamatait, s így a kezelés menete minden esetben személyére és pillanatnyi testi és lelki állapotára szabva alakul. A megnyíló hangtérben a tudattalan teret kap, a lélek megnyugszik, miközben a test felveszi a  hangrezgéseket, amelyek a bőrön és a test vízháztartásán keresztül  a belső szervek minden egyes sejtjéig eljutnak.  Ebben a folyamatban a stressz és szorongások oldódni kezdenek, a test és a lélek beindítja öngyógyító folyamatait. A hangrezgések egészen a sejtek szintjéig elősegítik az újrarendeződést.


A görcsök oldódnak, a migrén enyhül, a fájdalmak helyére pedig fokozatosan egy kellemes, új, lebegő testérzet kerül. Ebben az állapotban mód nyílik a korábbi fájdalmak, sérülések,  régi emlékekhez fűződő kellemetlen érzések, blokkok elengedésére. (A hangtál kezelés kiváló módszer azok számára is, akik nem szívesen beszélnek gondjaikról, mivel a hangok eljutnak oda, ahová a szavak nem mindig.)


A  hangtál kezelés alatt megtapasztalható a belső csend, amelyben a test ellazulása mellett végre az elme is megpihenhet. Megszűnik a gondolatok folyamatos kavargása, miközben a figyelem a külvilág ingerei felől fokozatosan önmagunkra terelődik. E csend megtapasztalását keleten meditációnak hívják.  Ott már régóta tudják, hogy a csend paradox módon a hangok segítségével könnyebben megteremthető.

A hangtál kezelés kifejezetten javasolt:

 • szorongás és lehangolt lelkiállapotok esetén
 • stresszes, feszült állapotokban
 • görcsök oldására
 • emésztési problémák esetén
 • fejfájás, migrén esetén
 • nyak- és vállfeszültségek oldására
 • vérnyomásproblémák esetén
 •  koncentrációképesség javítására
 • várandósság 3. hónapjától

 A hangtál kezelés ellenjavallatai:

 • szívritmus szabályozóval élők számára,
 • epilepsziára hajlamosok számára,
 • lázas vagy akudt gyulladásos állapotban,
 • terhesség első trimeszterében

 

Hogy mi mindenre jó ez a különleges módszer, arról olvashat néhány esettanulmányt: Esettanulmányok
 HA A HANGOKKAL KAPCSOLATOS SZELLEMISÉG IS ÉRDEKEL, ÉRDEMES ELOLVASNI AZ ALÁBBI BEJEGYZÉSEKET:
 ÜNNEPEKRE

 AJÁNDÉKOZZ EGYÉNI HANGTÁLKEZELÉST
TIBETI HANGTÁLAKKAL


A testre helyezett tibeti hangtálak különleges rezgései oldják a feszültséget, csillapitják a zakatoló elmét és megnyitják a szívet a béke és az önelfogadás felé. A kezelés kényelmes masszázságyon történik.
 

 Az ajándékutalvány díja: 10 000 Ft

 A kezelés helyszíne:
(II. kerület, Battai út)