VÉLEMÉNYEK, VISSZAJELZÉSEK

CSIKUNG, HELLINGER CSALÁDÁLLÍTÁS,  HANGTERÁPIA

Néhány éve hozott össze az élet Edinával, és azóta sok oldaláról volt alkalmam Őt megismerni. Hangterapeutaként a relaxáló és gyógyító hangtálmasszázst és gongfürdőt, Hellinger terapeutaként többször is megtapasztaltam az általa vezetett családállítások elképesztő transzformatív erejét, azt, ahogyan évtizedes, negatív családi mintáimra nyertem rálátást és robbanhattak szét az állításokat követő időszakban. Zenészi talentumát pedig a közös zenéléseink, koncertjeink alkalmával van szerencsém tapasztalni, ahol felszabadító interakcióban és ritmusban-hangokban-csendben a gyógyító rezgések esztétikummá emelkednek.

 

Az a tapasztalatom , hogy függetlenül attól, hogy éppen mire fókuszál, Edina kreativitása és hatékonysága töretlen, mivel az alázat, az intenzív figyelem, a lényeglátás, az empátia és speciális érzékenysége által a közös forrásából merít.

 

A végére hagytam Edina egyik fő specialitását, a csikungot. Erről egy kicsit bővebben szeretnék írni, mivel feketén-fehéren megtapasztalhattam gyógyító hatását. Pontosan 1 éve vettem részt először Edina csikung alaptanfolyamán. Ezzel majdnem egy időben inzulinreszisztenciával diagnosztizáltak. Sokat kezdtem olvasni a témában, és azzal kellett szembesülnöm, hogy ez kőkemény diéta mellett is sok évbe telik, mire elmúlik, ha egyáltalán elmúlik, de leginkább a II-es típusú diabétesz az, amivé idővel kinőheti magát.

 

Sajnos, a hosszan tartó külföldi munkám jellege miatt nehezen tudtam tartani az előírt diétát és rendszeres mozgást. Viszont amikor itthon voltam, intenzív, célzott csikung gyakorlatokkal, illetve a Hellinger állításokon keresztül lelki munkával segített Edina tudatosítani a problémák gyökerét. Most, az egy éves kontrollvizsgálat azt az eredményt mutatta, hogy teljesen megszűnt az inzulinreszisztenciám, minden érték a normál tartományban maradt. Rengeteget köszönhetek Edinának.    

2017. augusztus 11.

D. Ágnes, hegedűművész

 


 

CSIKUNG

Sok helyet megnéztem  a neten a chikung tanfolyamok közül, és Nálad találtam rá arra a szellemiségre, ami egy ideje bevált: a keleti tanok természetes megjelenítése, minden felvett allűr nélkül, átszőve a női intuíció finomságával. Nagyon drukkoltam, hogy még beférjek a csoportba.

 

2017. március 14.

B. Diána

CSIKUNG

Kedves Edina! A mai gyakorlást nagyon élveztem, jó hosszúra is nyúlt. Az Ezüst-Hold gyakorlást most is nagyon élveztem. Egyre rugalmasabb vagyok, a mosolyom is tovább marad az arcomon! Ma megtaláltam a lelki békém gyakorlás közben.

 

2017. február 21.

C. Ilona

PÁROS GONGFÜRDŐ, PÁRKAPCSOLATI KONZULTÁCIÓVAL

Kedves Edina! Tegnap annyi földi jót kaptunk, szeretném külön megköszoni neked! :-) Próbalom felidézni azt a sok bölcsességet, amit közvetítettél felénk és el vagyok ájulva, hogy a kozos utunkat nézve, te mennyit fejlődtél. Hát el vagyok kápraztatva :-)  Ha a csikung tette ezt veled, meg az a sok tál zeneje.... hát fantasztikus!

 

2016. augusztus 24.

W. Ida


CSIKUNG

Én jógaórán kaptam kedvet a csikunghoz; ott mutattak be nekem először ilyen gyakorlatot, és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyire hatásos. Ehhez még hozzájárult egy barátom lelkesedése, meg még egy sor más dolog is. Azt gondoltam, hogy adok magamnak fél évet, ezalatt - rendszeres gyakorlás mellett - kiderül, hogy érdemes-e csinálni.

 

Most azt mondhatom, hogy elmúlt az a kb. 3-4 hetes periódus, amikor nagyon fásultnak, fáradtnak éreztem magam, szinte minden másnap fájt a fejem, s előjöttek különböző (igaz csak jelentéktelenebb) problémák. Talán két hete, hogy már konkrétan érzem a gyakorlás hatását, sokkal frissebb, energikusabb vagyok. Remélem ez már a csikung "mellékhatása" (vagy Te csináltál velem valamit a masszázzsal? :o)))), tény, hogy valami változik pozitív irányban. Kíváncsian várom a folytatást!


2016.  május 13.

P. Ilona


DOBKÖR

Nagyon hálás vagyok a dobkörnek,ami a lélekkapuban létrejött,számomra az életem egyik fontos részévé vált,még pedig annyira,hogy már hiányozna!

2015.  november 28.
G. Sándor


CSIKUNG

Számtalan szentimentális szóval tudnám kifejezni, csakhogy kedve legyen mindenkinek eljönni :-) l de inkább nem teszem, nehogy bárkit elriasszak ettől...

 

2015.  október 7.
B. Krisztina


HELLINGER CSOPORT

Kértél hogy adjak visszajelzést a Hellinger állítás után, hogy mi lett a helyzet a főnökömmel, ill. a Vele való viszonyommal. Hát érdekes dolgok történtek azóta. Azóta nincs hangos szó, nem kiabál velem, én pedig mindent megteszek azért, hogy ez így is maradjon. Sokkal kommunikatívabbak vagyunk egymással, megosztjuk a céges dolgokat a másikkal. Csak úgy röpködnek az információk ide-oda köztünk :-)

2013. augusztus 8.

V. Csilla


EGYÉNI KONZULTÁCIÓ, HELLINGER CSOPORT

Rengeteget köszönhetek Edinának. Mivel alapvetően érdeklődő ember vagyok, többféle módszert, segítőt,  tanácsadót ismertem már meg, de Edinánál találtam meg azt, amire nekem leginkább igényem volt: professzionális, száz százalékosan odaadó, figyelő szakemberre. Évek óta, ha bármi elakadást érzek az életemben,amire úgy gondolom, egy külső szemlélő szeme segítene jobban rálátni, akkor hozzá fordulok. Segít, hogy magamhoz közelebb kerüljek, hogy döntéseimet maximálisan a saját benső belátásomra hallgatva hozzam meg.

 

Az Edina által alkalmazott módszerek nem kötnek meg, az ő szavai nem irányítanak, hanem elősegítik, hogy a teljesebb életet éljek, teljesebb emberként.


Nagyon hálás vagyok, hogy lehetőségem nyílt /nyílik vele dolgozni a megdolgozandó élményeken, helyzeteken, emlékeken.

2011. november 11.

T. Beatrix


HELLINGER CSOPORT

Köszönetet szeretnék ismét mondani a szombati napért! Sok mindent írhatnék az állításhoz kapcsolódóan. Amit leginkább belülről érzek:

Egy pozitív rendezési, rendrakási vágy, indíttatás. Pl. munkahelyi íróasztalomon, a fiókjaimban, a kabátzsbemben, a lakásomban.

 

Ez azért érdekes, mert úgy gondolom, hogy belső munkát végzek folyamatosan évek óta magamon, magamban. Most a külső rendrakás indíttatását érzem.

2011. február 15.

Z. Miklós


 

2014-ben egy hasi gyulladás szövődményeként begyulladt a bal csípőízületem is. Ezt követően Edina vezetésével csikungozni kezdtem. A rendszeres gyakorlás az energiapályáimat (meridiánjaimat)  úgy hozta egyensúlyba, hogy ez hatással volt ér-, nyirok-keringésemre és az idegrendszeremre is és  segített a trauma, feloldásában, a gyógyulásban. 
Ma már nem csak fájdalom nélkül élek, de a Csikung alapjainak elsajátításával és  életembe építésével az  én életminőségem is javult. 

2017. október 12.

 Dr. Gombkötő Andrea

 CSIKUNG

Az alaptanfolyam után itthon továbbra is gyakorlok, igyekszem minden nap csinálni - mert jól esik, kikapcsol, és sokkal békésebb vagyok. A kollégáim azt mondják, ragyogok - kétségtelen, hogy a csikungnak is köszönhetem. 

 

2017. április 30.

T. Réka

CSIKUNG

Kedves Edina! A pénteki előadásod és a bemutató nyílt alkalom teljesen lenyűgözött és magával ragadott - teljesen őszintén. Hiszem, hogy szükségem van rá. 
 
Köszönöm a pénteki lehetőséget,  s hogy megmutattad, hogy van út az elkeseredésen túl,  és én is képes vagyok magamat megismerni, újra  és visszatalálhatok magamhoz. 
Köszönöm! 
 
2017. január 22.
T. Réka
 

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ, HELLINGER CSOPORT

Régóta ismerem Edinát. Látom fejlődést, látom az életútját. Látom, milyen nagy rálátással rendelkezik az élet dolgaira. Tudom, milyen nagy segítség az értő figyelme, a tapasztalata. Mert magam is többször megtapasztaltam. Hol négyszemközt, hol csoportos foglalkozásán ülve.

 

Nagyszerű barát, nagyszerű segítő. Nem oldja meg helyettem a problémáimat, de segít, hogy másként tekintsek magamra, az olykor visszás helyzeteimre. Megnyugtató, hogy érzem és tudom, hogy nem ítél el. Csak figyel és hallgat szándékmentesen. Olykor impulzusokat ad és egy-két lényegre törő kérdést vagy meglátást. És így tud formálódni, teret nyerni bennem az önazonos énem.

 

2016.  április 5.
N. Krisztina


DOBKÖR

A hely elnevezése igen találó, ez egy olyan "kapu", ahová belépve az ember rejtett képességeivel, addigi önmaga előtt ismeretlen oldalával találkozhat, új élményekkel gazdagodhat. Leteszi súlyait, lelke és szelleme megtisztul, felfrissül a foglalkozások alkalmával. Aki nem hiszi, járjon utána, saját tapasztalat lassan 2 éve. 

 

2016.  március 15.
T. Eszter


DOBKÖR

Köszönöm, hogy megszervezted és profin végigvezetted a dobkört. Nekem kicsit olyan volt, mint annak az érzete, amikor megálmodik az ember valamit, és aztán amikor az megtörténik ténylegesen, akkor már ismerős a helyzet, nincs mitől félni, mintha hazaérkezne.

 

Másik jó dolog volt, hogy nem éreztetted azt, hogy meg kellene tanulnunk valamit, vagy valaminek a híján lennénk. 

 

2015.  február 20.

K. Zoltán


 HELLINGER CSOPORT

Voltam nálad egyéni állításon a párom pedig csoportoson. Nagyon sok változást hozott pozítív irányban mindez a kapcsolatunkban is. Amikor én eljöttem tőled, kb. egy hétig fürödtem abban a varázslatban, és mintha tényleg minden a helyére került volna. 

2015. január 17.

Z. Andrea


HELLINGER CSOPORT

A Hellinger-állítás óta észrevettem, hogy már nem csak tini lányok vesznek észre, hanem a NŐK is! Köszönöm!"

2011.  március 18.

V. György


HELLINGER CSOPORT

Először az eladó lakasom nehézségeivel voltam nálad és szeretnem megköszönni a segitsegedet, mert sikerult ELADNI :) Hatarozottan sokat segitett nekem az allitas, elkezdtek gordulni adolgok. 

 

2011. augusztus 11.

D. Szilvia


HELLINGER CSOPORT

Tegnap egész nap borzalmas gondolatok és érzések bombáztak. Aztán egyszer csak vége szakadt az egésznek. Azóta pedig olyan, mintha a szívem ki lenne "tárva", mintha pillangók röpködnének ki és be rajta... Hajnali 5 óra óta ragyog bennem a "szerelem". De nem tudom ki felé, vagy merre visz, egyszerűen csak élem... Soha nem éreztem még magam hasonlóan. Nem hittem volna, hogy Hellinger-állítás után pár nappal ilyen híreim lesznek.

2011. március 22.

B. Orsolya


EGYÉNI KONZULTÁCIÓ, HANGTÁLAK

Olyan, mintha  visszatert volna az, aki valaha voltam... 
Örülök annak, hogy játszhatom és nem frusztrál, hogy próbajátékon kell előadni azt, amivel készültem.

2010. november 16.

Sz. K. Zsuzsanna


HANGTÁLAK, GONGMEDITÁCIÓ

Arra jöttem rá, illetve úgy érzem, hogy a hangtálak tisztaságra, egyszerűségre, alázatra tanítanak. Meditáció alatt ez az érzés jött.

2010. április 22.

B. Judit


 HELLINGER CSOPORT

Tavaly szeptemberben voltam nálad először, és az akkori problémámat, ami azaz apukámmal volt kapcsolatos, sikerült megoldanom és elengednem. 

2010. március 31.

K. Andrea


Ha már jártál nálam és szívesen adnál visszajelzést, örömmel veszem. 


Kérlek küldd el számomra
a mellékelt űrlap segítségével!

 

Köszönettel:

Góra Edina - Lélekkapu

Visszajelzés küldése